Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam wszystkich.
Chciałem wam przybliżyć temat pewnej stronki którą znalazłem w necie, jest to mianowicie strona gamerhash.com. Na tej stronie znalazłem aplikację która umożliwia nam kopanie kryptowalut dzięki mocy obliczeniowej naszego procesora, na samym początku uznałem że to jest scam jak wiele innych takich stronek. Lecz wejście na stronę rozwiało moje wątpliwości, korzystając z mojego prawa cytatu pozwolę sobie zacytować co twórcy przedstawili na stronie głównej aplikacji.
'' Dlaczego GamerHash?
Nasza aplikacja jest niesamowicie prosta, nie wymaga znajomości żadnych komend, po prostu uruchamiasz i zarabiasz.
Możesz zarabiać kiedy przeglądasz strony www, oglądasz filmy czy nawet kiedy grasz w gry przeglądarkowe. Aplikację łatwo zatrzymasz kiedy potrzebujesz więcej mocy komputera.
Za pracę Twojego PC otrzymujesz od nas wynagrodzenie w bitcoinach, które możesz wypłacić lub za które możesz kupić u nas doładowania, skrzynki do CS:GO czy gry. ''.
Postanowiłem zaryzykować... Po pobraniu się aplikacji zostałem poproszony o zgodę na test mojego procesora w celu obliczenia moich zarobków. Po potwierdzeniu zgody i odczekaniu około 5 minut pojawiło się okno główne, byłem pozytywnie zaskoczony nagle za nic zacząłem zarabiać prawdziwe pieniądze! Aplikacja nie wydaje się podejrzana lecz chcę ją jeszcze jakiś czas potestować. Ze spokojną głową mogę polecić tą aplikację Bossman
Strony: 1